Weekendje Berg en Dal

Weekendje Berg en Dal

Het was alweer een hele tijd geleden dat het nog eens kon, zo’n weekendje weg. Sinds kleineman er is, is dat een stuk minder evident als vroeger. Toegegeven, dat ligt ook een stuk aan mezelf. Ik ben er immers nog altijd niet aan toe om hem een weekend te moeten missen. Bijgevolg zijn de weekendjes weg dus ook vrij beperkt.

Anyway, vorig weekend werd onze trap geschilderd en vermits dat weinig compatibel is met een ik-loop-zo-graag-op-de-trap-kleuter kozen we voor een uitstapje naar Berg en Dal. Dat blijkt immers de place to be voor kleuters omwille van het pretpark Tivoli. Niet te groots opgezet, 30-tal attracties, ideaal voor kids tot een jaar of 8. Dus ook voor mijn Loïc. Hij sprong, klauterde, tuimelde en schommelde de pannen van het dak.

Ons hotel Holthurnsche Hof was een ongeziene meevaller. Ik had natuurlijk wel een beetje research gedaan maar het blijft toch wel een gok. Nu mag ik misschien niet te grootste natuurmens zijn, maar het zicht vanuit onze kamer op een prachtig groen landgoed was prachtig. Onze junior suite (want daar ging ik dus wel voor) was top en het personeel was super (kind) vriendelijk.

Verder gingen we nog spelen in Chimpie Champ, pannenkoeken eten in (en op) Duivelsberg en genoten we simpelweg van dat tikje minder stress dan anders.

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *